/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-INSIDE CREATIVE HOUSE
24/07/2024 u 19:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Paperjasta frizura je hair trend koji će obilježiti drugu polovinu 2024. godine

Nekada su se hair trendovi razvijali iz sezone u sezonu, ali danas, sa razvojem društvenih mreža, ponekad imamo utisak da igramo fliper.

Danas je u modi jedno, sjutra drugo, a razlike su sve samo ne minimalne. Ukoliko vam je dosta ovog rolerkostera i želite frizuru koja je ženstvena i bezvremenska, onda birajte paperjastu frizuru, ona sigurno neko duže vrijeme neće nestati sa scene.

Glumica Lusi Hejl nedavno je naglavce (bukvalno!) uskočila u ovaj trend. Skratila je kosu, posvijetlela je za nijansu i dala joj mekoću i lepršavost koji su gotovo nestvarni. Baš kao pero na vjetru.

Šta je to feather cut?

Ovo je jedna od onih slojevitih frizura koja je doživljavala evoluciju kroz sedamedesete, dvijehiljadite, a sada iznova. Ponovo smo je otkrili i inovirali, tako da ostavlja krajnje mek utisak.

Idealna dužina za ovu frizuru je LOB ili dugi bob, negdje do ključne kosti, tako da svi ošišani slojevi dođu do izražaja i da uokvire lice na pravi način.

Bilo da je zovete paperjasta ili pero frizura, sasvim je izvjesno – ona se može nositi na svim teksturama i skoro svim dužinama kose.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 19:39