/ -LEKTORKICA
09/07/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Prada bob je najluksuznija frizura ljeta

Dok smo svi vrući i znojimo se, Joey King izgleda hladno i sofisticirano. Zašto? Trik je u njenoj novoj frizuri: prada bob.

Tipično dugokosa glumica rešila je da se okrene trendu kraćih frizura it uz pomoć stiliste slavnih Dimitrisa Giannetosa, stvorila je ovosezonski trend iz djevojaka. Prada bob je stil i sofisticiranost u istom, izgled koji podsjeća na Anu Vintur. Samouvjerena, ženstvena, šik frizura. Šta je Prada Bob frizura?

Ovaj bob podrazumijeva šišanje bez slojeva, sa oštrim, čistim linijama. Kosa uokviruje lice, ravna je i zaglađena, naglašava preciznost šišanja. Možete ga nositi u nekoliko dužina. Najčešće ovakav bobdopire do linije vilica, ali možete ga nositi i u dužini do ramena. Samo budite oprezni ako imate široku snažnu vilicu da je ne naglasite – tada neka vam bob bude ispod linije vilice.

Što se tiče teksture, ravna ili talasasta kosa najbolje izgleaju uz ovaj bob, a trebalo bi ga izbjegavati ako ste baš kovrdžavi.

Kako stilizovati Prada Bob?

Prije nego pristupite feniranju, nanesite penu za kosu i potom je osušite širokom okruglom četkom. Dok fenirate, okrećite kosu ka unutra. Na kraju, možete preći kosu peglom kako biste postigli taj uglađeni, luksuzni izgled.

Kada pravite ovu letnju frizuru, izbjegavajte korišćenje proizvoda za povećanje volumena i umjesto toga pokušajte saproizvodima za glačanje. Kosa će i dalje imati pokretljivost, a delovaće sjajno i zaglađeno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 12:36