/ -SHUTTERSTOCK
25/04/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Skandinavski manikir je u trendu ovog proljeća

Među proljećnim trendovima, nokti zauzimaju visoku poziciju. Dugi ili kratki, postoji hiljadu i jedna opcija dizajna, tako da svaka žena može odabrati onu koja joj se najviše dopada, i koja najviše odgovara njenom stilu.

A ovog proljeća vladaju nordijski nokti. Najzastupljeniji su mliječni i nude manikir. Tehnike kao što su "glazura", "baby French", "mliječni nokti" ili "sapun nokti" su ono čega treba da se pridržavate ako želite da budete u trendu ovog proljeća i ljeta.

Najljepši skandinavski manikir koji možete kopirati ovog proljeća

Matilda Djerf i njeni "sapun nokti"

Danska influenserka nas je već natjerala da se zaljubimo u njenu kosu u stilu 90-ih i njene velike talase. Sada, pored njene nevjerovatne kose, želimo i njene nokte. Tehnika "sapuna" se sastoji od upotrebe veoma sjajnih lakova nude boja koji simuliraju prirodni ton nokta. Influenserka takođe dodaje neke cvijetne detalje kako bi se manikir uskladio sa proljećnim vibracijama.

Pernille Teisbaek i njeni plavo-bijeli nokti

Ako nešto karakteriše skandinavski manikir, to je njegova jednostavnost. Uprkos tome, suptilne boje su takođe dobrodošle, kao što nam pokazuje Pernille Teisbaek. Influenserka ima plavičasto-bijele nokte koji se potpuno uklapaju (i vodeći su) u nordijskom trendu. Ne postoji ništa tako moćno poput elegantne i suptilne boje da oživi dizajn!

Rosie HW i njeni "mliječni nokti"

"Mliječni nokti" su još jedan sjajan trend manikira koji je u modi već nekoliko godina. Ovo se sastoji u odabiru svijetlo bijelog tona koji simulira boju mlijeka. Prelijepa manekenka ima savršen manikir za proleće i ljeto. Naročito lijepo izgleda na dugim noktima.

Hanna Chonberg i glazirani nokti

Nakon što nas je Hejli Biber naterala da se zaljubimo u njene glazirane nokte, nismo mogli da prestanemo da razmišljamo o tehnici. A stigao je i do skandinavskog manikira i već je omiljeni Hanne Chonberg. Da biste sami kreirali ovakav manikir, važno je odabrati veoma svijetao lak (bijeli ili nude) koji daje biserni efekat karakterističan za ovaj trend.

Mathilde Goehler "čisti nokti"

"Čisti nokti" su možda sada trend na društvenim mrežama, ali su osnovni model u svijetu manikira. To su nokti sa slojem sjaja ili vrlo providnog tona koji noktu daje zdrav izgled. To je najvidljiviji trend u tihom luksuzu zahvaljujući svojoj eleganciji i sofisticiranosti,piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:02