/ GETTY IMAGES-IMAGE SOURCE
26/06/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šminkeri Diora otkrivaju najbrži način da istaknete braon oči

Posle toliko godina minimalističke šminke i no makeup stila, ko je mogao da očekuje da će ljeto 2024. godine obilježiti smjela šminka?

Ovaj je zaokret za sve nas koji volimo šminku vrlo uzbudljiv jer nam omogućava da se, posle duže pauze, pozabavimo bojama, teksturama i smjelim tehnikama.

Ako bi trebalo da izdvojimo jedan trend šminke koji caruje ovoga ljeta, svakako bismo glasale za maskaru u boji. TikTok feed svake makeup ljubiteljke je pun ljudi koji isprobavaju sve moguće boje maskare, od bordo do plave, a često smo zarobljeni u moru lila nijansi trepavica. Ne samo da ovaj trend izgleda super zabavno, već je to jednostavan način da učinite da se vaša boja očiju više istakne.

Plava maskara ističe braon oči

Plava je definitivno nijansa sezone, sa sve više brendova koji objavljuju sopstvene plave maskare. Na mrežama ćete naći sve moguće nijanse: od nebeski plave, do šerpa plave. A ako pitate Diorovog šminkera Jamie Coombesa to je najbrži i najjednostavniji način da istaknete smeđe oči, lepotaizdravlje.rs

"Plava maskara sa smeđim očima je zapanjujuća kombinacija", kaže Coombes. "Hladna plava je u prelijepom kontrastu sa bogatom, toplom smeđom, pojačavajući boju očiju i akcentujući beonjače, stvarajući zaista zadivljujući izgled."

Kako koristiti plavu maskaru da istaknete braon oči?

Dakle, kao što smo vidjeli sasvim je dovoljno da nanesete dva sloja plave maskare na trepavice i vaše smeđe oči izgledaće fascinantno. Ipak, ako biste da podignete izgled za stepenicu više, onda koristite tehniku dvobojne maskare. Najpre nanesite plavu maskaru na cijelu dužinu trepavica, a potom pređite samo vrhove smeđom maskarom. Ovo čini plavu manje očiglednom, ali i dalje daje očima suptilan kontrast boja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 18:02