/ -BOJAN VULIN
26/10/2024 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Somot nokti su apsolutni hit ove jeseni i zime

Nokti od somota, kao i odjeća od somota, savršeni su za jesen – posebno kada ih kreirate u nekim od najpopularnijih boja u sezoni. Od bobičastog voća i ametista do ćilibara i tamnoplave, somot noktiizgledaju mnogo bogatije kada su izrađeni u dekadentnim jesenjim tonovima dragulja.

Da bismo napravili slučaj za trend svjetlucavog manikira, za inspiraciju smo zaokružili desetak manikira od somota. Bez obzira da li ste ljubitelj čvrstog manikira, aplikacija ili složenog dizajna, istražite ove ideje za somotaste nokte koje ćete želeti da nosite tokom jesenje sezone.

Baršunasti hromirani nokti

Iako se srebrni hrom možda neće osjećati kao najočiglednija jesenja estetika, u 2024. metalik ton ima trenutak pogodan za jesen u modi i ljepoti. Za ovaj izgled, počnite sa metalik srebrnom bazom, a zatim sunđerastim magnetnim srebrnim ili bijelim somotskim lakom na vrhove za dimenzionalni krajnji izgled.

Svjetlucavo i praznično

Ako želite topliji jesenji baršunasti manikir, odlučite se za lak boje ćilibara. Ova boja i ovaj završetak izgledaju predivno na svim dužinama noktiju, ali su posebno lijepi na dužim noktima u obliku badema, kao što je prikazano iznad. Ako prirodno nemate duge nokte, ovo bi bio savršen izgovor da isprobate izlivanje noktiju.

Somot nokti sa tvistom

Ovaj vrtložni mani sa baršunastim kobaltom je toliko zamršen da je profesionalni majstor za nokte prilično neophodan za preciznu rekreaciju. Iako je detaljan, ovaj dizajn može biti super prilagodljiv. Samo zamijenite ivice i središnje boje kako bi odgovarale vašoj željenoj estetici.

Multihrom manikir

Prednost odabira somotnih lakova je da u zavisnosti od toga kako svijetlost pada na nokte, boja se može potpuno promijeniti. Ovde se ova višehromirana završna obrada mijenja sa primjesama ljubičaste, zelene i ledeno plave. Razgovarajte o savršenom mističnom izgledu noktiju za ovu pretprazničnu sezonu.

Mačje oko na noktima

Lak za nokte u vidu mačjeg oka stvara sličan baršunasti efekat sa centralizovanijim pomjeranjem svjetlucanja. Ovde možete uočiti sivkaste i ružičaste nijanse koje se provlače kroz čisti crni lak.

Smeđi tonovi

Ne moraju svi somot nokti biti istaknuti smjelim, svetlim tonovima. Pogledajte ovaj svjetlucavi smeđi baršunasti izgled noktiju koji odražava zlatnu nijansu šampanjca. Smatramo da je ovo najbolja opcija za sve koji žele suptilnije da se bave trendom baršunastih noktiju.

Bobice

Ako želite da se striktno držite somotnih lakova, razmislite o ovom zadivljujućem manikuru sanijansama bobičastog voća. Pravljenje recipročnog pomjeranja svjetlucanja može biti malo nezgodno, pa ćete možda željeti da rezervišete nokte da biste ponovo kreirali ovaj prekrasni jesenji somot mani.

Crni somot nokti sa detaljima

Za zločesto dobar moderan crni mani, razmislite o ponovnom kreiranju ovog privlačnog golog, crno-bijelog somota dizajna. Ultrafini svjetlucavi akcenti i suptilna holografska promena stvaraju tamnu galaksijsku atmosferu koja odgovara sablasnoj sezoni.

Više boja

Ovaj baršunasti višebojni mani je napravljen korišćenjem pet različitih magnetnih lakova za nokte mačjih očiju. Ne samo da ovo prikazuje vrhunske nijanse sezone, već svaki nokat odražava malo drugačiju boju akcenta dodajući misteriju ovog manikira.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 18:02