20/08/2024 u 18:27 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sunset Fashion 31. avgusta u Ulcinju

Treće izdanje Sunset Fashion, događaj koji spaja modu, umjetnost i ekologiju, održatće se 31. avgusta u Ulcinju na jedinstvenom mjestu Velike Plaže i Ade Bojane.

Na pisti, postavljenoj na pijesku Velike Plaže, 31. avgusta Azul Beach Resortu predstaviće se neka od najzvučnijih imena modne scene kao što su Igor Todorović, PS Fashion, Six One Nine, Milova, Mashinka,Cher Sea,Sans Voix,Igor Jagych kao i mnogi drugi. Ovaj događaj podržaće veliki broj javnih ličnosti poput pjevačice Tijane Dapčević, književnice Minje Marđonović i drugih gostiju iznenađenja.

-Nastavljamo našu misiju kroz modne revije i umjetničke performanse s ciljem da vratimo prirodi za sve što nam nesebično pruža. Sunset Fashion je više od događaja – to je pokret. 

Ove godine ponovno se okupljamo na jedinstvenom mjestu gdje se rijeka Bojana ulijeva u Jadran, u prostoru prepunom magije i prirodnih ljepota. 31.avgusta, u prelijepom Azul Beach Resortu, očekuju vas revije lokalnih, regionalnih i svjetskih dizajnera, uz spektakularne zalaske sunca, dobru muziku i ples. Prikupljena sredstva biće donirana za očuvanje Velike Plaže i okoline. Kroz modni događaj pokazujemo da estetika ima snagu da mijenja svijet. Sunset Fashion nije samo revija – to je naš način da se odužimo prirodi koja nam pruža život - navodi se u saopštenju.

Helen Babić i Ivana Stanković, vlasnice IDEJA Creative Agency, pokrenule su Sunset Fashion 2022. godine s ciljem da promovišu Ulcinj,Veliku plažu i Adu Bojanu kao dragocjeni region, ali i da se aktivno zalažu za njegovo očuvanje. Naša inicijativa traje sve dok ne stvorimo održive uvjete na Velikoj Plaži – oazi mira i prirodne ljepote.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 09:28