Maceo Plex / - SEA DANCE FESTIVAL
12/08/2021 u 15:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

На Си денс стиже Maceo Plex

Његов читав трећи албум Солар, којем је дао име по свом сину, прављен је као специјалитет за оне који желе више од техно музике

Maceo Plex је извођач којег већ годинама пратимо и гледамо на Еxитовој Данце Арени, а сада први пут долази да освоји и публику у Црној Гори, на Сеа Данце фестивалу, најавили су организатори фестивала.

Macea пратимо од самих почетка, кад је био младић спреман само за забаву коју је доносио скоро сваког љета у врећама пуних осмијеха с Ибице, и из свог клуба Mozaic, па све до његовог вртоглавог раста ка висинама у свијету ДЈ-инга", наводи се у саопштењу. Од 2017. године Plex је почео да експериментише са звуком.

Његов читав трећи албум Солар, којем је дао име по свом сину, прављен је као специјалитет за оне који желе више од техно музике.

Међутим, и шира публика је препознала искрену емоцију и жељу за новим начином забаве, и од пассион пројекта, овај албум постаје најпродаванији у његовој каријери.

-Техно је срео бреакбит, дуб, чудне мелодије и сјајне вокале, све оно што након те године све чешће и чешће чујемо у његовој музици. Нјегова музика се и даље карактерише као биг роом тецхно, али то је велика соба с још већим срцем за музику које туче у ритму. Данас га видимо као једног од највећих имена у свијету техна. И као један од највећих ради ремикс највећих. Већ неко вријеме се поиграва с нама и даје нам хинтове да ће направити и изаћи његова верзија једног од највећих клуб бенгера свих времена – Инсомниа - наводе организатори фестивала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:58