​Фото: Миодраг Марковић  / Лазар Илић
17/04/2021 u 18:03 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нов бјути линија производа; „НАРОЗ” са потписом Лазара Илића

Козметички препарати црногорског дијазнера
По узору на многе свјетске селебритије и дизајнере који су лансирали своје бјути производе један од најбољих младих креатора у Црној Гори Лазар Илић стао је раме уз раме са њима. Свом стваралачком опусу додао је и прве козметичке производе који су већ доступни у Црној Гори. Нова три производа: хидрантна крема, путер крема и магична со, направљена су потпуно од природних састојака и одобрени од стране Института за јавно здравље Црне Горе.

- Имао сам заиста срећу да се упознам са правим људима који су у козметичком свијету деценијама. Захваљујући контактима Уније Младих Предузетника дошао сам до адресе која ме дочекала са великим искуством и знањем које се годинама надогађује. То ми је дало велико самопоуздање и вјетар у леђа, морам признати. Са друге стране нису то биле формуле тј. рецепти које сам ја из своје главе сам осмислио већ је то нешто што иза себе има сертификат безбиједности што нас позиционира високо, да људи у самом старту имају повјерење у наш бренд. Као и у сваком послу, учи се док си жив, па тако и ја едукујем се сваког дана - казао је дизајнер.

Лазар је на себи испоробао сва три козметичка препарата и са својим тимом сарадника има јасно дефинисан план за наредне двије године.

- Све креме и со користим и тестирам уназад годину дана, као и велики број испитаника и људи који су имали прилике да их испробају. Себе стављам као први примјер јер ако ја сам нисам задовољан нечим, не могу ни другима то да понудим. Али обећавам да ћу се потрудити да сваку циљну групу обухватим. Хидратантна и путер крема намијењене су махом нормалном до сувом типу коже и могу се користити као дневне и ноћне креме. Со је намијењена хедонистима који за себе бирају опуштање у кади пуној воде. Со је заправо 3 у 1 производ јер чисти, умирује/успављује и његује. Комплетна линија је линија мандарине и то је заједно са лавандом главна мирисна нота која преовладава. Креме су универзалне, јер ми немамо старосну/полну нити било какву одредницу - истакао је Илић.

Њему лично, како је признао, најдража је Путер масна крема.

- Она је намијењена екстремно сувој кожи. Враћа сјај и даје кожи све што јој је потребно како би била блистава, здрава и нахрањена. Одмах после ње је крема коју тренутно користим, и то хидратантна која ће, сигуран сам, бити чести гост кућних козметичких линија - казао је Илић.

Илић Дизајн ствара све везано за љепоту
- Сада ствари много другачије стоје у односу на било коју годину до сада. Моје занимање је модни дизајнер, који свој бренд жели да прошири и употпуни свиме што је везано за љепоту. Гардероба, висока мода, ready to wear Hunt, торбе, накит, козметика... И на овоме нећу стати, Илић Дизајн има заиста јако велике планове и много доброг садржаја који смо спремили за све поштоваоце наше компаније. То је најмање што они заслужују - казао је Лазар.


Од самог почетка Лазар је вјеровао у квалитет својих иновација, добре реакције које је добио од људи који користе ова три препарата, су само потврда да је на правом путу.

- То је нешто што не можете да платите као дио маркетинга! Тако да желим да се јавно захвалим апсолутно свима који су подржали ову причу. Посебно медијима који су ту за мене у свакој животној етапи. Без вас заиста не бих био ту гдје јесам данас. А људи ваљда препознају када се нешто ради са толико љубави и пажње као што је овдје ријеч о Нарозу. Већ 10 година се трудим да људима пласирам оно што волим и иза чега могу поносно да станем. Нисам се појавио јуче па да се људи питају шта и како, већ сам ту читаву деценију. Инспирацију за своје потезе проналазим у свјетским модним кућама и фацама па отуда и ово проширење на још једну грану - казао је Лазар.

Козметичка линија ће уједно бити дио јубилеја који дизајнер ове године слави, а то је 10 година успјешног рада на домаћој и регионалној сцени.

- Обиљежавам 10 година од моје прве ревије и за тај јубилеј одлучио сам да осмислим нешто ново, с личним печатом. Сам назив бренда носи име мог оца који је заиста био и остао мој узор у упорности, истрајности и успјешном бизнису иако је млад преминуо са свега 45 година. Остао је вољен и упамћен дан данас и људи га памте само и искључиво по лијепом и хуманом. Зато је име моје козметичке линије НАРОЗ тј. ЗОРАН читајући уназад - открио је дизајнер.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 00:06