Bajker čizme apsolutni hit jeseni / -BONJOUR.BA
03/11/2023 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bajkerske čizme su trend ove sezone

Posebno autentično izgledaju u kombinaciji sa romantičnom haljinom

Jesen je, bez sumnje, vrijeme za čizme. Bilo da se radi o kaubojskim čizmama, čizmama preko koljena, crnim gležnjačama ili su u pitanju bajkerske čizme – one su neophodne. Ne samo da bi nas grijale (mada je to presudno). One izgledaju fenomenalno! Ako razmišljate o kupovini novog para, postoji jedan poseban stil koji osvaja ovu sezonu: bajkerske čizme. Hailey Bieber je upravo ponijela model koji se lako uklapa u svaki stil.

Hailey Biber je prošetala Los Anđelesom u krop kaputu i super kratkom šortsu. Manekenka je svoj izgled naglasila parom krupnih zlatnih minđuša. Ali, ono što zaista privlači pažnju na njoj su njene kultne čizme u pank-rok stilu. Bajkerske čizme Maison Margiela imaju neobičan dizjan nogavice, dok se posebno ističe dramatičan đon.

Ove netipične bajkerske čizme odlične su za svaki stil,ali i za svaki uzrast što je dokazala Diane Keaton. Ona je ove čizme ponijela u kombinaciji sa klasičnim strukiranim kaputom, filc šeširom i crnim pantalonama.

Kako stilizovati bajkerske čizme?

Bajkerske čizme su ove sezone jedan od najsvestranijih trendova. Lako ih možete kombinovati sa šorstevima,kao u slučaju Bieberove ili pantalonama i kaputom, kao što je učinila Diane Keaton, piše lepotaizdravlje.rs Ukoliko želite, bajkerske čime izgledaju odlično uz kožnu jaknu i maksi suknju, bilo da je od teksasa ili plisirana. Jednu od omiljenih kombinacija influenserki čine bajkerske čizme, široki teksas i predimenzionirani bijeli džemper. Posebno autentično izgledaju u kombinaciji sa romantičnom haljinom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 18:43