Bata Spasojević najavljuje novu kolekciju / -IšTVAN ČEKUš
10/11/2023 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bata Spasojević predstavlja kolekciju za jesen/zimu: Diva i Superstar stižu na crveni tepih

Vuna, svila, kašmir i pamuk u jesenjim bojama i Batinom prepoznatljivom stilu

Diva & Superstar naziv je nove kolekcije za jesen/zimu koju će jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera, Bata Spasojević, premijerno prikazati publici 13. novembra u kristalnoj dvorani hotela Hajat.

Vuna, svila, kašmir i pamuk u jesenjim bojama, ali sa uvijek interesantnom i drugačijom štampom i detaljima u rok i pank stilu, po kojima je prepoznatljiv, ono je što Bata preporučuje Divi, ali i njenom Superstaru ove sezone.

- Ovog puta, kolekciju sam posvetio svim ženama koje se osjećaju kao dive. One su mi i bile inspiracija, neprolazne žene poput Marilin Monro, ali i sve one žene koje ostavljaju bez daha a srećemo ih u svakodnevnom životu. To su sve one žene koje gdje god da se pojave energijom i stilom čine da ih prate svi pogledi, a da se potom danima govori o njima. Ženstvene, savremene, urbane, jake a opet istovremeno nježne, jednom riječnju dive. Naravno, uz divu ide njen izabranik koji uz ovakvu ženu ne može da se osjeća drugačije nego kao pravi Superstar - kaže Bata Spasojević najavljujući do sada neviđeni spektakl u kristalnoj dvorani.
Diva i Superstar koračaće ruku pod ruku modnom pistom, obučeni u savrešene komade odjeće. Sigurnost i prije svega INDIVIDUALNOST je ono što će se ove čarobne večeri osjetiti u vazduhu.

Bata najavljuje da će akcenat ove sezone biti na savršenim krojevima kaputa, odijela, pantalona, sakoa ali i elegentnaih haljina svijetlih i pastelnih nijansi sa svjetlucavim metalik detaljima koji daju poseban efekat.

- Očekujem da će sve goste, prijatelje i ljubitelje mode koji će premijerno moći da vide novu kolekciju iznenaditi i oduševiti krojevi koji su glamurozni, ali nose pečat šik glamura koji je vanvremenski. Ove sezone kaput je prosto neizbežan i njega morate imati. Blago naglašen u ramenima, ali sa strukom u kamel varijanti ili krupnom karo desenu je ono što preporučujem, a neizbežnim u garderoberu smatram crni komad sa militari detaljima, džepovima i sa printom na leđima, koji može da se nosi uz farmerke, helanke, ravne čižme ali i haljinu od čipke koja daje glamurozni efekat - otkriva poznati dizajer dio onoga što će u ponedeljak prikazati beogradskoj publici.

Bata Spasojević osim vrhunskih komada garderobe, koji će moći da se kombinuju sa onim što već neke dame imaju u svojim kućnim "kolekcijama", najavljuje i vrhunsku zabavu, dobru muziku i prije svega energiju koja će da zagrije tmurne dane.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:21