/ -INSTAGRAM/BLAIR EADIE
11/11/2023 u 18:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Boja vina modni trend za hladne dane

Simpatije mnogih pobrala je činjenicom da se lako kombinuje

Zagasito crvena, boja vina, trule višnje ili burgundyja je boja kojoj se često vraćamo početkom jeseni - ona uvijek pronađe svoje mjesto u interijerima, modnim artiklima, a poželjna je i kao dio make-upa i manikira. Simpatije mnogih pobrala je činjenicom da se lako kombinuje i "podiže" svaku odjevnu kombinaciju jer se njen zagasiti ton divno uklapa kao modni dodatak, a klasičan i chic look moguće je postići sa tek nekoliko crvenkastih detalja. Takođe, posljednjih sezona ova nijansa bila je omiljena na pantalonama, kaputima, pletivima, a sudeći po street style izvještajima i u ovoj sezoni nas očekuje sličan modni scenario. A kada govorimo o predstojećoj zimi, malo koja boja asocira na praznično doba toliko kao boja vina. I dok će njene jarke nijanse biti rezervisane za najluđu noć u godini, one druge, prigušenije i tamnije, nosive su u svim situacijama između. Poput smaragdno zelene, baš dobro opisuje atmosferu i raspoloženje koje se osjeća tokom prazničnih dana kada se okružujemo tamnim bojama uz koje se osjećamo najugodnije.

Bezvremeni klasik

Boja vina bezvremeni je klasik i ne postoji kombinacija za hladne dane u kojoj možete pogriješiti ako odaberete ovu zavodljivu nijansu. Od kaputa koji će napraviti odmak od klasične crne kombinacije pa sve do odijela, pletiva, haljina ili sukanja. Haljine i suknje će baš odlično zasjati na svim zabavama jer istovremeno nose elegantni i prigušeno zavodljivi element, ne tako naglašen kao kad je riječ o jarkoj crvenoj.

Modni dodaci u ovoj boji takođe su vrlo popularni, od gležnjerica koje će u trenu podići dnevni look u onaj večernji, pa sve do mekanih šalova i kapa koji se slažu sa svim drugim klasičnim zimskim bojama koje bi mogli odabrati.

Kombinovanje

Monohromatske kombinacije

Ukoliko se odlučite za monohromatsku kombinaciju u ovoj boji - nećete pogriješiti. Osjećaćete se ugodno, a i ostavićete dobar utisak gdje god se pojavite.

Neutralne boje

Spojena u kombinaciju s komadima neutralne boje najbolje dolazi do izražaja. Pantalone u ovoj boji kombinujte s blejzerom u nude nijansama ili dodajte detalje u zemljanim tonovima.

Modni dodaci

Ukoliko se želite okušati u kreiranju kombinacija u ovoj boji, ali još niste sigurni kako i da li će vam se slagati s ostatkom ormara, počnite s aksesoarima. Cipele i torba u boji vina su odlični jesenji komadi za eksperimentisanje s ovom nijansom.

Kombinacije sa svijetlim bojama

Ukoliko ste zaljubljenik u svijetle boje tokom jeseni, probajte kombinovati boju vina sa svijetloplavom. Iznenadićete se kako dobro ove dvije boje idu zajedno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
BOJA VINATREND
19. oktobar 2024 18:36