Фото: Инстаграм принтсцреен/маријавицко
16/05/2021 u 10:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Глумица објавила слику са мајком и изазвала лавину коментара

Сви су заправо били изненађени колко глумица личи на своју маму

Глумица Марија Вицковић коју је публика завољела у домаћим серијима “М(ј)ешовити брак”, “Грех њене мајке”, “Мирис кише на Балкану”, те у “Војној академији” тренутно јена екранима у "Ургентном центру" гдје тумачи лик докторке Симониде.

- Баш је изазов играти ову улогу. Први пут играм тако нешто. Оно што је интересантно је да је она прва жена хирург који се појављује у серији и самим тим пролази трновит пут борбе за своју позицију међу колегама које су све мушкарци. Улога је јако сложена, али она је жена борац и неко ко је храбар и свој, те ми је самим тим и блиска - каже за “Блиц ТВ магазин” Марија Вицковић.

image

Фото: Инстаграм

- Фото: Инстаграм

Према њеним ријечима, драго јој је што кадар дијели са драгим колегама са којима је већ раније сарађивала, а међу њима су и њени пријатељи.

Марија није склона да диjели приватне ствари на друштвеним мрежама, али овога пута је "шеровала" слику са својом мамом на инстаграму и тиме изазвала лавину коментара.

Сви су заправо били изненађени колко лиjепа глумица личи на своју маму, па су чести коментари били "немогуће да јо је то мама, као сестре су" и "копи-пејст маме".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:16