Тренди капути / -Пинтерест
28/11/2021 u 14:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Идеални капути за тренди зиму

Долази нам зима, и наравно хладноћа, влага, лоша коса и сува кожа. Зима изгледа врло суморно, али не заборавите и на лиjепе ствари коjе нам свака зима донесе - удобну одjећу, дане празника, топлу чоколаду и капућино коjи можемо пити у удобном кревету или у кафићу, док носимо неки сjаjан aутфит сачињен од плетива и њежних материjала, и наравно савршен капут пребачен преко рамена. Хладну зимску сезону не можемо замислити без капута. Ове сезоне капути су топлиjи него икада. Неке смо видјели раниjе, неки модели су позаjмљени из прошлости, а неки су поптуно нови.

Што живљи то бољи – када су у питању боjе, тканине, величине, отисци или кроj. Гучи и Прада су представили у своjим колекциjама веома необичне капуте, и нећете погриjешити ако ове зиме одаберете луксузан, винтаж, екстра велики, екстра било шта.... Све jе дозвољено. Статемент капути су ове године популарниjи него икада приjе. На краjу краjева, зашто би зимски аутфити били тмурни и jеднолични када не мораjу. Када крену да падаjу температуре, сви посегнемо за нашим омиљеним капутима. Углавном, капути су црни, биjели или пак у браон тоновима. Али овим jедноставним аутфитима дошао jе краj. Ове зимске сезоне у моди су одjевни комади коjи оставлjаjу утисак и издваjаjу нас из гомиле. Вриjеме jе да се охрабрите и бирате мало другачиjе комаде.

Наранџасте ниjансе

Дашак jесени понесите са собом и када почне зима. Топле, наранџасте и црвенкасте ниjансе ове сезоне су веома популарне, нарочтио уколико изаберете необичан дизаjн.

Анимал принт

Оваj дизаjн, како се много пута досад показало, не излази из моде. А ове године, носи се и на капутима. Зебра, леопард, змиjа, тигар… на вама jе само да изаберете принт коjи вам се наjвише допада.

Необични детаљи

Уколико нисте фан фулл статемент капута, изаберите онаj с минималним детаљима. Они ће разбити монотониjу, али неће бити пренападни.

Шљокичасто

Новогодишња ноћ задужена за шљокице. Сjаjне ствари можете носити циjеле зиме, а уколико волите, чак и сваки дан. Наравно, уколико одаберете такав капут.

Карирано

Дезен коjи сам по себи привлачи пажњу сjаjно изгледа и на капуту. Одлично ће се уклопити ако сте љубитељ jеднобоjних беjзик комада, jер ће "подићи" одjевну комбинациjу и дати jоj "оно нешто".

Занимљива комбинациjа

Што необичниjи наизглед неуклопиви дизаjн на капуту прави jе статемент одраз.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:12