Његована коса / -Шутерсток
24/10/2021 u 12:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маска од квасца мелем за вашу косу

Маску можете користити два пута седмично, а послије 10 дана уочићете разлику

Једно истраживање је показало да мушкарци прво примијете на женама косу. Вјероватно нисте ни свјесне колико ваша коса доприноси успјешном завођењу јачег пола. Када несвјесно пређете прстима по коси и пребаците је на страну, такви покрети у њима буде дивље лептириће. Зато је важно да вам коса буде његована.

То подразумијева да користите разноразна паковања и уља која ће јој дати сјај и волумен. Како не бисте лутале и тражиле која то маска најбоље дјелује на вашу косу, представљамо вам маску од квасца и меда. Учиниће да ваша коса буде као с рекламе и коначно ћете моћи рећи да постоји природни производ који је прави мелем за косу, а који сами можете направити код куће.

Припрема: Једну коцку свјежег квасца помијешајте с кашиком меда. Када смјесу изједначите, оставите да одстоји сат. Добијену смјесу нанесите на тјеме и по дужини косе, уз благо масирање. Након тога, ставите најлонску капу и преко ње пешкир. Оставите да дјелује сат. Маску можете користити два пута седмично, а послије 10 дана уочићете разлику у изгледу ваше косе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 01:45