Naomi Kembel / -PROFIMEDIA
21/09/2023 u 20:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Naomi Kembel o borbi sa zavisnošću od narkotika: „Trebalo mi je mnogo godina da radim na tome"

Naomi Kembel je otkrila da je zavisnost od droge umalo ubila na vrhuncu karijere 90-ih

Legendarna manekenka bila je iskrena o svojoj prethodnoj zloupotrebi supstanci u novom dokumentarnom serijalu AppleTV+ "Super modeli", priznajući da se okrenula kokainu kako bi se izborila sa traumom iz detinjstva i smrću italijanskog dizajnera i bliskog prijatelja Đanija Versaćea.

- Pretpostavljam da je kada sam počela da koristim, tuga je bila jedna od stvari koje sam pokušala da prikrijem. Zavisnost je takva, opasna stvar, zaista jeste. Misliš: "Oh, to će izliječiti tu ranu". Nije. To može izazvati tako veliki strah i anksioznost - iskrena je bila Naomi.

Modna ikona je rekla da se njen svijet potresao kada je Versaće ubijen ispred svoje kuće u Majami Biču 1997. godine.

- On bi me gurnuo da izađem napolje i odem dalje kada nisam mislila da imam dovoljno hraborosti u sebi da to uradim. Dakle, kada je umro, moja tuga je postala veoma velika.

Naomi se borila sa zavisnošću pet godina, čak se i srušila tokom fotografisanja 1999. godine. Taj zastrašujući incident bio je poziv za buđenje, kada je otišla na rehabilitaciju.

- Odlučila sam da idem na rehabilitaciju. To je bila jedna od najboljih i jedinih stvari koje sam mogla da uradim za sebe u to vrijeme. Trebalo mi je mnogo godina da radim na tome i da se nosim sa tim - rekla je Naomi, prenosi Pedjž Siks.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:18