Riz Viterspun / -INSTAGRAM
11/08/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Riz Viterspun izbacila novu kolekciju

Glumica je na Instagram profilu predstavila nove dodatke u svojoj liniji odjeće Draper James

Poznata glumica je glavna tema medija u poslednje vrijeme zbog nedavnog razvoda sa suprugom Jim Toth-om (Džim Tot). Ipak, to što je Riz Viterspun izbacila novu kolekciju govori da glumica ima nove planove.

Oskarom nagrađena glumica je nakon razvoda nastavila da sija. Naime, ona je na Instagram profilu predstavila nove dodatke u svojoj liniji odjeće Draper James. Ona je ovaj brend pokrenula 2015. godine, a sada je ponovo pokazala svoju kreativnost sa novom kolekcijom. Riz je na svom profilu podijelila video na kojima se vidi nekoliko haljina iz nove kolekcije, kao i razne poze koje je glumica zauzimala za fotografisanje.

Poseban utisak na fanove ostavila je elegantna roze haljina sa printom breskvi i sitnim bijelim cvjetovima. S obzirom da je glumica odrasla u Luizijani, sasvim je jasna njena povezanost sa voćnjacima. Naime brend je omaž jedinstvenom stilu njenih baka i deka po kojima je brend i dobio ime Dorothea Draper i William James Witherspoon.

To što je Riz Viterspun izbacila novu kolekciju govori mnogo o njenom unutrašnjom stanju, ali nije samo do garderobe koju je predstavila. Glumica odiše sjajnom energijom i djeluje svježe i podmlađeno. Podsjetimo, Riz se ranije ovog mjeseca konačno i zvanično razvela od agenta za talente Jima Toth-a. Glumica je zahtjev za ovaj razvod podnijela četiri mjeseca ranije. Kako mediji nalažu, par se sporazumno dogovorio o starateljstvu nad njihovim desetogodišnjem sinom, Tennessee-jem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:14