Slatkasti parfemi / -PEXELS
11/07/2023 u 20:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slatkasti parfemi su ponovo trend br. 1

Bilo da nas asocira na vanilin šećer, šećernu vatu ili bakinu kuhinju, slatkasti parfemi jednostavno bude najpozitivnije emocije

Svi volimo kada nas dobar parfem vrati u one rane godine, djetinjstvo uz igru i kolače. Bilo da nas asocira na vanilin šećer, šećernu vatu ili bakinu kuhinju, slatkasti parfemi jednostavno bude najpozitivnije emocije. A nakon ere u kojoj su vladali sandalovina i limun, slatkasti parfemi i aroma vanile su ponovo trend br. 1.

Šta su slatkasti parfemi‘

Baš kao što im ime sugeriše: to su parfemi koje prosto poželite da pojedete. Oni obično počivaju na mirisnim notama kao što su vanila, kafa i karamela, a koje im daju privlačnu aromu. U suštini, slatkasti mirisni nikada ne izlaze iz mode u potpunosti. Koliko god da nam poručuju da su lagani ili cvijetni mirisi jezgro ženstvenosti, uvijek postoje one žene koje ostaju vjerne jedinstvenom mirisu vanile. Vanila je oduvijek bila ta it djevojka, bilo da je nosila legendarni počevši od uzburkane topline legendarnog Guerlain Shalimar ili Tobacco Vanille Toma Forda.

Slatkasti parfemi današnjice

I ma koliko da je vanila prvi miris koji povezujemo sa ovim tipom parfema, činjenica je da su nas dizajneri mirisnih nota odveli korak dalje. Povratak slatkih mirisa najavila je Prada svojom Candy mirisnom notom. Početkom ove decenije, Tom Ford je osmislio Lost Cherry – slatkasti miris koji počiva na aromi višnje. Baccarat Rouge 540, koji nam stiže iz Francuske uspio je da miriše i jestivo i apstraktno zahvaljujući notama šafrana i ambergrisa. Dakle, dizajneri su nam jasno poručili: granice se brišu i slatkasti parfemi ponovo su na čelu priče.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
PARFEMI TREND
20. maj 2024 13:11