/ -FG/BAUERGRIFFIN.COM/SPLASH/
17/11/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FOTO: Suknja od peškira sa potpisom Balenciage

Cijena ovog bizarnog odjevnog komada je čak 900 eura

Balenciaga kao da uvijek ima za cilj da šokira internet i njihove potrošače, pa su ovog puta smislili potpuno bizaran odjevni komad. U pitanju je peškir-suknja, a cijena ovog bizarnog odjevnog komada je čak 900 eura.

 

Mnogi ljudi na internetu su bili šokirani kada su vidjeli da je "Balenciaga" došla na ideju da doslovno običan peškir proda za poazamašnu sumu novca.

Već par dana je proizvod dostupan za kupovinu, a fama oko ovog komada se ne stišava.

Čak se i poznata radnja za opremanje kuće oglasila i napravila malu šalu na ovaj račun.

Oni su napravili fotografiju sa običnim peškirom i poručili ljudima da istu tu suknju-peškir mogu da kupe kod njih za samo 10 eura!

Ovo je samo još jedan od marketinških poteza brenda "Balenciaga", jer je ovo savršen način da privuku pažnju, kako svojih vjernih kupaca, tako i onih koji do sada nisu kupovali kod njih, ali jedno je sigurno – o njima će se pričati!

Balenciaga je nerijetko u centru skandala, pa se jedan ne tako davno odigrao, a tada su izazvali gnijev kod njihovih kupaca, koji su iz revolta na internetu snimali kako uništavaju "Balenciaga" stvari. Sam problem je nastao kada su u svrhu svoje kampanje koristili djecu u negativnom kontekstu, a to se aktivistima za dječija prava nije dopalo, pa su odlučili da započnu cancel kulturu i da ih unište kao brend.

U tom periodu su po internetu kružili video snimci njihovih radnji, a one su potpuno bile prazne bez ijednog kupca. Međutim, ova "drama" ubrzo je zaboravljena, pa su njihovi vjerni kupci nastavili da se oblače u njihovim radnjama. Neki od poznatih koji obožavaju Balenciagu su Kim Kardašijan, Kanje Vest, Rijana i mnogi drugi, a Kim je čak bila i njihovo zaštitno lice. Kim je jednom prilikom ispričala da je dobila ponudu da urade zajedničku kampanju za koju joj je bila ponuđena vrtoglava cifra, ali s obzirom na to da se konsultovala sa svojim tadašnjim suprugom Kanjeom Vestom, odustala je od saradnje, jer bi to narušilo Kanjeov brend.

On joj je u znak zahvalnosti, jer je odbila saradnju sa njima, dao ček od čak milion dolara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 22:24