Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
10/03/2023 u 09:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Preminuo glumac Robert Blejk

Blejk je preminuo u svom domu u Los Anđelesu, okružen članovima porodice, navodi se u izjavi koju je za CBS i druge novinske agencije objavila njegova rođaka Norin Ostin

Američki glumac Robert Blejk, najpoznatiji kao zvijezda TV drame iz sedamdesetih "Baretta", filma "Lost Highway" Dejvida Linča i filma "In Cold Blood," preminuo je u 90. godini, preneo je CBS News.

Blejk je preminuo u svom domu u Los Anđelesu, okružen članovima porodice, navodi se u izjavi koju je za CBS i druge novinske agencije objavila njegova rođaka Norin Ostin.

On je 2005. oslobođen optužbi za ubistvo supruge Boni Li Bejkli. Nekoliko mjeseci nakon presude, njena djeca podnijela su građansku tužbu protiv glumca, dobivši presudu da je Blejk odgovoran za njenu smrt.

Blejk, čiji su se roditelji bavili pjesmom i plesom, rođen je 18. septembra 1933. u Natliju, Nju Džersi, kao Majk Džejms Gubitosi.

Sa braćom i sestrama je učestvovao je u vodviljskom nastupu poznatom kao „The Three Little Hillbillies“, dok se porodica nije preselila u Kaliforniju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 23:18