Милица Милша 02 / -Милица Милша 02
04/05/2021 u 19:33 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милици Милши улога Аде Каначки у „Игри судбине” омиљена

Поред бројних серијских, филмских и позоришних улога чини се да је управо ова улога приближила Милицу срцима публике

Животне приче и догађаје у животима Каначких, Ожеговића, Галића држе пажњу милионима гледалаца крај малих екрана у цијелом региону сваког радног дана. Један од омиљених ликова у серији је Ада Каначки коју тумачи истакнута српска глумица Милица Милша. Поред бројних серијских, филмских и позоришних улога чини се да је управо ова улога приближила Милицу срцима публике.

- То jе питање за публику коjу од моjих улога наjвише воли, мени jе Ада свакако jедна од омиљених, ако не и наjомиљениjа, поред Ларе Симоновић из Срећних људи, Мелисе из Бијеле лађе и Дринке из Jунака нашег доба, ако причамо о улогама из сериjа - искрена је Милша.

Заиграла се судбина, оборила рекорде у гледансти, али и у снимању, премашила цифру од 307 и тиме завршили прву сезону, а ускоро креће снимање нових 100 епизода омиљене регионалне серије Игра судбине.

- Сви смо jако срећни, усхићени и поносни, а прије свега захвални публици jер смо наjгледаниjа сериjа, ми смо наjгледаниjи садржаj од свих садржаjа на свим телевизиjама већ годину и по дана. То нас све чини неизмјерно радосним. А бићемо и наjдуговјечниjа наша сериjа jер крећемо краjем маjа да снимамо нових 100 епизода. Колико ће тачно епизода сериjа на краjу имати не знам, за сада 407 епизода jе сигурно. Признаћете да jе то лијепа броjка. Хвала вам што нас волите и гледате, ми све што радимо радимо за вас, за нашу публику, због вас и постоjимо - казала је глумица Милица Милша, једна од главих протагониста у серији Игра судбине.

Једва чекам снимање у Црној Гори

Након „Ас пика” Милицу Милшу чека снимање још једног филма у Црној Гопри Залив гдје ће стати раме уз раме са свјетским глумцима. Из досадашње сарадње са редитељем Драшком Ђуровићем изродило се пријатељство, а не само пословни однос.

- Драшко jе већ после нашег првог филма постао моj приjатељ, био jе и на Жарковоj и моjоj свадби, он jе неко у кога имам потпуно повјерење. Сад се радуjем нашем новим заjедничком филму Залив. Са свим црногорским колегама сам дивно сарађивала и jедва чекам да их све поново видим. Jедва чекам и да поново дођем у Црну Гору - истакла је Милша.

Глумица открива да живот са сценаристом доноси из прве руке сазнања о расплетима у серији.

- Жарко и jа се не мијешамо jедно другом у посао, мислим да jе тако и наjбоље, jедино што jа чим он заврши епизоду и пошаље ми jе на маил могу одмах да jе прочитам, прије свих, то jе jедина моjа привилегиjа - казала је Милша.

У серији као и у животу глумицу прати тетка Лила, али су позајмљена имена и осталих чланова породице.

– Жарко jе многим ликовима дао имена из моjе фамилиjе, али нико ниjе по карактеру сличан стварним људима, само jе "позаjмио" њихова имена. Моjа права тетка Лила ниjе приватно слична лику тетка Лиле у сериjи коjу иначе, маестрално игра моjа драга приjатељица Даница Ристовски. А и моjоj оригиналноj тетка Лили се jако допада како Даница тумачи таj лик - открила је глумица.

Глумица у серији тумачи лик Аде Каначки, моћне, правичне и јаке жене, али се у стварном животу, као и Ада у серији за породицу је спремна све да учини.

- Моћна и jака нисам, правична мислим да jесам. У многим Адиним особинама се проналазим, али нисам Ада, као што нисам ни jедан лик коjи сам тумачила, али Адину реченицу да за двије ствари уjеда као рис, за породицу и правду, могу потписати и jа - нагласила је Милица.

У Игри судбине правичношћу се сви конци могу држати у рукама.

- За мене а и за Аду правда jе императив, за правду се увијек треба борити и то никад не би смјело да буде доведено у питање, ма како да се судбина поиграва са нама правда мора бити наше оружиjе.

Колико се добро снашла у кожи Аде Каначки чини се као да је улога управо писана за њу.

- Многе улоге jе Жарко писао за одређене глумце. Са Жарком сам радила jош двије представе, у jедноj сам играла а другу сам режирала. Волим да радим са њим, а видим да и други глумци исто воле. Мислим да jе то зато што и Жарко воли глумце - рекла је глумица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:30