Серија ”Озарк” / -ПРОМО
23/10/2021 u 10:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хит серија „Озарк" се враћа у јануару

Финална сезона хит серије „Озарк" на Нетфликс стиже 21. јануара 2022. године. Тада ће бити доступно првих седам епизода ове сезоне, а друга половина са седам епизода биће доступна касније у току године

Финална сезона хит серије „Озарк" на Нетфликс стиже 21. јануара 2022. године. Тада ће бити доступно првих седам епизода ове сезоне, а друга половина са седам епизода биће доступна касније у току године.

Досадашње три сезоне имале су по 10 епизода тако да су фанови били одушевљени што ће последња, четврта, имати чак четири више. Нетфликс се на подјелу сезоне у два дијела одлучио још у јулу прошле године.

Радња, дакле, прати породицу Брд која се на иницијативу оца одсели у планинско подручје Озарк како би могао проширити криминално царство моћног наркобоса, али ништа неће ићи по плану.

Серија „Озарк" освојила је и критику и публику, а међу наградама има и три Емија, Јулиа Гарнер их је освојила 2019. и 2020. за најбољу споредну глумицу, а Џејсон Бејтман је 2019. године добио Еми за најбољу режију за епизоду „Озарк: Репаратионс".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:54