/ -JUTJUB/SKRINŠOT
09/12/2023 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Legendarna serija „M*A*S*H" se vraća na male ekrane

Stiže specijal posle 40 godina, premijera prvog dana 2024.

Četrdeset godina pošto se prvi put pojavio na televiziji, legendarni "M*A*S*H" vraća se na male ekrane. Ovoga puta kao poseban specijal koji okuplja glavne glumce i dio ekipe koja je radila na seriji.

Dvosatni specijal pod nazivom "M*A*S*H: Komedija koja je promijenila televiziju" moći će da se gleda na Foxu od 1. januara 2024. godine, a uključivaće raznolik sadržaj koji će obradovati sve obožavaoce kultne serije, prenosi MovieWeb.

Imena koja će fanovi vidjeti su Alen Alda (kapetan Benjamin Franklin "Hawkeye" Pirs), Geri Burghof (kapl. Volter Eugen "Radar" O‘Rajli), Džejmi Far (kapl. i kasnije narednik Maksvel Kju Klinger), Majk Farel (kapet. BJ Hanikat) i Loreta Svit (maj. Margaret Hot Lips Hulian). Pojaviće se i izvršni producenti Džin Rejnolds i Bert Metklif.

Osim intervjua, u specijalu će se odati posebna počast svim glumcima i ekipi koji više nisu sa nama. Iz Foxa navode da se u "ovim posebnim, vrlo ličnim sjećanjima otkriva stvaranje i evolucija kultnih likova serije, uz rijetke i nikad ranije viđene snimke iza kulisa, fotografije i priče".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 09:30