Nives Celzijus / -INSTAGRAM
29/08/2023 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nives Celzijus otkrila detalje o svom liku u „San snova"

Pjevačica i glumica najavila je svoj lik u kratkom videu na Instagramu

U novoj RTL-ovoj seriji "San snova" jednu od uloga utjeloviće spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka, Nives Celzijus.

Njen se lik takođe zove Nives, a u početku će je gledaoci upoznati kao Kristininu (Arija Rizvić) prijateljicu, a kako će se radnja komplikovati, kaže, lik će se razvijati u nekim drugim smjerovima.

-Sviđa mi se što za promjenu glumim jednog pozitivnog lika, nisam neka prevarantkinja i kriminalka, već jedna, recimo to tako, neobrazovana, ali žena s jednom kvalitetnom životnom školom. Nives je zapravo vrlo zanimljiv, poseban i luckast lik, malo nesigurna, vrlo fatalna po muškarce i nekako nesvjesna te svoje uloge koju igra i kako zapravo reaguje muški rod na tu njene spoljašnje i unutrašnje kvalitete- kaže Nives. Pjevačica i glumica najavila je svoj lik u kratkom videu na Instagramu.

- Ja sam Nives, poduzetnica i djevojka nogometaša. A znate kako kažu, jednom WAGsica, zauvijek WAGsica - rekla je Nives. Uz Nives, glavne uloge u seriji utjelovit će Marko Braić, Arija Rizvić, Tea Šimić, Slaven Knezović i mnogi drugi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 17:24