Prijatelji / SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA-SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
22/09/2023 u 17:36 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Nova" špica za seriju „Prijatelji" je totalni horor

Na Redditu se pojavio video uvodne špice „Prijatelja", koji je „doradila" vještačka inteligencija

"Prijatelje" mnogi smatraju najboljom humorističnom serijom ikad napravljenom. Prepoznatljivi likovi Rosa, Rejčel, Monike, Džoija, Čendlera i Fibi ostali su urezani u srca svakome ko je tokom devedesetih i ranih dvijehiljaditih godina pratio njihove dogodovštine. A mada obožavatelji serije smatraju da je to jedan od onih televizijskih projekata koji ne treba da dobije novu verziju niti bilo šta treba dirati, na Redditu se pojavio video uvodne špice "Prijatelja", koji je "doradila" vještačka inteligencija.

Uvod započinje gotovo identično kao i serija, s plesom prijatelja oko fontane, ali ni pet sekundi nakon početka, već se vidi nešto neobično. "Nova" špica puna je čudovišta kakvim u seriji definitivno nema mjesta, a to je navodno i najveći problem vještačke inteligencije, što se nerijetko pojavljuju čudovišta u videima u kojima ne bi trebalo. Naravno, ni reakcije na ovaj horor od špice nisu izostale.

"To je bilo zastrašujuće, hvala", "Izgleda kao serija iz svijeta Futurame", "Crossover Prijatelja i Ljudi u crnom", "Zašto je ovo tako kafkijanski?", "Ovo mi je pokvarilo ne samo dan, nedjelju i mjesec, već i godinu", neki su od komentara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:02