Netflix  / -PROFIMEDIA
19/10/2023 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osam najbolje ocijenjenih horora na Netfliksu

Filmovi za svačiji ukus

Danas je moguće pronaći horor film za svačiji ukus. Ali ako tražite nešto zaista dobro, sastavili smo listu od osam najbolje ocijenjenih horor filmova na Netfliksu.

His House

Nakon mučnog bjekstva iz ratom razorenog Južnog Sudana, mladi izbjeglički par pokušava da se prilagodi svom novom životu u malom engleskom gradu gdje vreba neizrecivo zlo.

Creep

Umjetnica Sara organizuje sastanak sa čovjekom koji tvrdi da je serijski ubica. Ona ga sreće u zabačenoj kući u šumi kako bi snimila šokantno umjetničko djelo. Međutim, kako dan odmiče, otkriva da je možda uzela prevelik zalogaj.

Under the shadow

Nakon što je Šidinu zgradu pogodila iransko-iračka ratna raketa, sujeverni komšija je ubjeđuje da je projektil proklet. Ona tada postaje uvjerena da natprirodna sila unutar zgrade pokušava da zaposjedne njenu ćerku Dorsu i nema drugog izbora nego da spase porodicu.

Jaws

Radnja filma počinje legendarnom scenom u kojoj velika bijela ajkula napada i ubija djevojku, izazivajući napetost i brigu u malom primorskom gradu. Film je osvojio tri Oskara.

The old way

Novinarka Kristina putuje u dom svojih predaka u Verakruzu da istraži priču o čarobnjaštvu i liječenju. Tamo je kidnapuje grupa mještana koji tvrde da je ona oličenje đavola.

Pan‘s Labyrinth

Tokom Španskog građanskog rata, nemilosrdni oficir Vidal dovodi svoju trudnu ženu i njenu ćerku Ofeliju u izolovano planinsko područje, jer želi da mu se sin rodi u njegovoj blizini. Ofelija pronalazi fauna u magičnoj šumi, koji joj objašnjava da je princeza i da mora da izvrši tri zadatka da bi se vratila u svoje magično kraljevstvo. I dok se ona upušta u magičnu avanturu, Vidal ne bira sredstva da uhvati republičke borce.

Cam

Djevojka po imenu Alis se budi i shvata da je u sopstvenoj emisiji zamijenjena njenom replikom.

Gerald‘s Game

Kada se nevina igra između bračnog para iznenada pretvori u mučnu borbu za opstanak, supruga Džesi mora da se suoči sa davno zakopanim demonima - koji možda vrebaju u sjenkama njene naizgled prazne kuće.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
NETLFLIXHOROR
01. maj 2024 12:58