Салма Хајек са кћерком Валентином / -Салма Хајек са кћерком Валентином
20/10/2021 u 15:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Салма Хајек са кћерком Валентином на црвеном тепиху у Лос Анђелесу

На премијеру филма Етерналса својих петоро дјеце повела је и Анђелина Жоли

Популарна холивудска глумица Салма Хајек на премијери филма "Етерналса" у Лос Анђелесу, на црвеном тепиху се појавила са својом кћерком Валентином Паломом. На премијеру филма својих петоро дјеце повела је и Анђелина Жоли.

Салма Хајек и њена кћерка одлучиле су се за црне хаљине. Валентина је носила мини хаљину бренда "Сен Лорена", са дугим рукавима, а Салма је истакла своје попрсје у хаљини бренда "Гучи", која је имала дубоки изрез на грудима, испод кога се назирала златна постава хаљине.

Глумица је кћерку Валентину добила у браку са Франсоа Арни Пином, са којим је у браку од 2009. године. Вјенчање је било у Паризу, а славље у Венецији.

У Марвеловом филму, Салма глуми Ајак, а филм Етерналса стиже у биоскопе 5. новембра 2021. године. Филм је режирала Клое Жао, а поред Салме у филму глуме и Анђелина Жоли, Кит Харингтон, Ричард Маден и други.

- За мене је улога хероја у филму била шокантна на много начина. Сама помисао на то да ћу у својим педесетим бити херој у породици Марвел, шокантно је. Да ми је неко рекао да ћу глумити хероја, насмијала бих се, јер су овакве улоге у прошлости биле резервисане за мушкарце - истакла је Салма Хајек.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:28