Серија АВОКАДО / -Серија АВОКАДО
29/10/2021 u 17:50 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Авокадо" за глумачку елиту

Нова серија на РТС-у настало је по сценариjу Николе Пеjаковића Коље, а у режиjи Саше Хаjдуковића и Пеjаковића, у копродукциjи РТС-а и Босонога продукциjе

Љубомир Бандовић, Мирjана Карановић, Jасна Ђуричић, Бранка Катић, Никола Колjа Пеjаковић, Воjин Ћетковић, Сергеj Трифуновић, Борис Миливоjевић, Боjан Димитриjевић и Мира Бањац, чине само дио непоновљиве екипе коjу ћемо ускоро гледати у у новоj РТС-овоj сериjи "Адвокадо".

Ако додамо и податак да jе поменуте глумачке великане окупио сценаристичко-редитељски двоjац коjи стоjи иза хит сериjа "Месо" и "Кости" (Коља Пеjаковић/Саша Хаjдуковић), као и то да се ради о комедиjи - jасно jе да jе пред нама ТВ штиво вриједно пажње.

Сериjа "Адвокадо" прати згоде и незгоде главног jунака Бране (Бандовић) и његовог вјерног сапутника Белог (Пеjаковић). У средишту радње су њихови приjатељски и породични односи, типични за балканско поднебље. Ова необична комедиjа бави се борбом поjединца да се отргне од наметнутих стереотипаи конзервативне средине коjа критички посматра све одлуке коjе одудараjу од традиционалних.

Комедиjа "Адвокадо" ускоро ће бити емитована, сваког радног дана, на првом програму РТС. Дјело jе настало по сценариjу Николе Пеjаковића Коље, а у режиjи Саше Хаjдуковића и Пеjаковића, у копродукциjи РТС-а и Босонога продукциjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:20