U budućem Finčerovom filmu Fasbender nije smio trepnuti / - FOTO: TWITTER/PRINTSCREEN
18/10/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) U predstojećem Finčerovom filmu Fasbender nije smio da trepne

Može držati puno protivrječnih stvari u svom umu, a njegove oči vam omogućuju pristup tome, objašnjava FInčer

​Dejvid Finčer je poznat po tome što snima puno dugačkih, mračnih, tajanstvenih i nadasve genijalnih kadrova. Međutim, glumac Majkl Fasbender je za snimanje filma "The Killer" podigao ljestvicu, jer ni jednom nije trepnuo kad je kamera bila na njemu.

Snimatelj filma Erik Meseršmit otkrio je detalje u nedavnom intervjuu. Meseršmit je prethodno radio s Finčerom na "Mindhunter" i "Mank", od kojih mu je poslednji donio Oskara za najbolju kameru.

- Vjerujem da se moraju raditi nemoguće stvari kako bih bio dobar u ovome. Moraš biti potpuno beskompromisan, do apsolutne granice, ili nikada nećeš napraviti ništa dobro. I to je zastrašujuće. Vidim te majstore svog zanata kako se bore za svaki centimetar", rekao je Meseršmit o radu s Finčerom.

Meseršmit je nazvao Fasbendera "savršenim glumcem za Dejvida", te je takođe istakao nešto izvanredno: Glumac nije trepnuo pred kamerom tokom cijelog snimanja.

"Michaelove oči puno odaju", rekao je Finčer u intervjuu, te je objasnio zašto nije želio da njegov glumac trepće u filmu. "Može držati puno protivrječnih stvari u svom umu, a njegove oči vam omogućuju pristup tome."

Finčer je rekao da ga je rad s Fasbenderom podsjetio na snimanje "Muškarci koji mrze žene" s Danijelom Krejgom, prenosi "Miss7". Oba glumca imaju sličnu odlučnost koju su donijeli na set.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 16:09