Novak za zlatnom medaljom / EPA-EFE-CAROLINE BLUMBERG
04/08/2024 u 17:47 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

NOVAK JE GOAT!!!

Najbolji srpski teniser krunisao impesivnu karijeru

Osvojio je sve, sve što je moglo da se osvoji u tenisu - Novak Đoković je GOAT. Novak Đoković je najveći teniser koji je ikad držao reket u rukama. Od danas i olimpijski šampion!!!

Kapa dolje, majstore za sve. Za 24 grend slem titule, za 40. osvojenih mastersa, za "more" rekorda. Konačno je uzeo i to zlato koje je nedostajalo. Konačno i olimpijsko zlato sija na Novakovim grudima. Zlato koje je sanjao i dosanjao u Parizu. Osvojio je zlato i za sebe i za Srbiju. U spektakularnom finalu nadjačao je 16 godina mlađeg Karlosa Alkarasa i servirao mu osvetu za poraz na Vimbldonu.

Novak je još jednom ispisao istoriju. Još jednom je zadivio planetu. Na svojim petim i vjerovatno posljednjim Olimpijskim igrama.

- Ne znam šta da kažem. Potpuno sam u šoku, od emocija, od svega... Rekao sam posle polufinala da je cilj ostvaren. Nešto što nisam uspio na prve četiri. Znam da su svi željeli da idem na zlato, i ja sam. Činjenica da sam se plasirao u finale mi je olakšalo. I ubjedljiv poraz na Vimbldonu mi je pomogao. Lošije nisam mogao. Ušao sam rasterećno. Raspaljivao forhende, kao što i on radi - rekao je Đoković.

Najveći uspjeh Novak je proslavio sa porodicom.

- Otišao sam odmah njih sve da zagrlim. Imam milijardi emocija koje mi se komešaju. Naravno da sam preponosan, presrećan što sam donio zlato Srbiji. To mi je najveći sportski uspjeh verovatno u životu.

Novak Đoković sada ima sve. Ima i to zlato kojim je krunisao impresivnu karijeru.

Za vječnost, Đoković osvojio olimpijsko zlato

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 09:51