Vasilije Čarapić / - M.VUJISIć
01/03/2024 u 11:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čarapić: Vlast u Podgorici stabilna na čelu sa Injac

Nakon raspuštanja nefunkcionalnog odbora u Podgorici, zbog kršenja Statuta i ostavke predsjednika države na sve funkcije u PES-u, u narednom periodu formiraćemo funkcionalan i kadrovski kvalitetan odbor u Glavnom gradu, saopštio je šef Kluba poslanika Pokreta Evropa sad Vasilija Čarapića.

Funkcionalan odbor je jako važan, pogotovo kad imamo u obzir da na čelu Podgorice imamo i potpredsjednicu PES-a Oliveru Injac, dodao je on.

- Nakon jučerašnjeg medijskog istupa nekoliko članova iz rasformiranog odbora, napuštanje odborničkog kluba je najavilo četvoro odbornika, što znači da će iza gradonačelnice Injac i dalje stajati najbrojniji odbornički klub u okviru aktuelne većine u Skupštini Glavnog grada. Zbog svega ovoga sam uvjeren da je lokalna vlast stabilna, što je i u otvorenom razgovoru potvrđeno na nedavno održanom sastanku odbornika, saopštio je Čarapić.

Konstituenti vlasti će, uvjeren je on, poštovati koalicioni sporazum i uvjeren sam da niko ne želi da vrši prekompoziciju vlasti sa DPS-om, jer će u protivnom morati da preuzme svu odgovornost koja slijedi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 10:21