/ - ПГ биро
10/11/2021 u 09:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Центар Подгорице без воде: Пукла циjев

Због велике дубине на коjоj се цjевовод налази и присуства других инсталациjа колеге ниjесу биле у могућности у току ноћи да отклоне квар, наводи се у саопштењу

Центар Подгорице остао jе током ноћи без воде, а из подгоричког Водовода су казали да ће водоснабдиjевање бити успостављено до 15 часова.

- Касно у току ноћи дошло jе до пуцања салонитног цjевовода пречника 125 мм усљед чега су потрошачи из диjела Херцеговачке улице коjа се налази у фази реконструкциjе, улица Миљана Вукова, Марка Миљанова, Слободе, Омладинских бригада, Обале Рибнице, Балшића и IV пролетерске остали без воде. Због велике дубине на коjоj се цjевовод налази и присуства других инсталациjа колеге ниjесу биле у могућности у току ноћи да отклоне квар - наводи се у саопштењу.

Обавjештаваjу грађане да су расположиве екипе на терену и да улажу напоре да исти буде саниран у што краћем временском периоду.

- Очекуjемо да ће водоснабдиjевање бити успостављено до 15 часова. Грађанима се захваљуjемо на разумиjевању - казали су из Водовода.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 13:38