/ -
20/10/2021 u 22:22 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цијена аутобуске карте у Подгорици остаје 90 центи

Поскупљења неће бити, поручили превозници

Главни град je обезбиједио новчану помоћ аутобуским превозницима Јанку Булатовићу и Харису Аливодићу због чега су одлучили да не повећају цијену аутобуске карте.

У последње вријеме цијене горива су непрестано расле због чега су превозници најавили да ће градски превоз поскупити са 90 центи на еуро уколико им Главни град не помогне.

– Неће бити повећања цијене аутобуске карте, она ће остати непромијењена на свим путним правцима. Главни град је реаговао и помогао нашу фирму са 12.000 еура а самим тим помогли су и грађанима да нијесу на још већу муку. Помоћ коју смо добили значиће нам за један период. Надамо се да цијена дизела појефтинити. Ако се то не деси, него настави цијена горива да расте, ми ћемо се опет обратити Секретаријату за саобраћај и тражити поново рјешење – навео је Булатовић.

Колика је новчана помоћ коју је добио од Главног града Харис Аливодић није желио да открије, већ то оставља Главном граду да он саопшти.

–Главни град је брзо реаговао на наш захтјев и ми одустајемо од повећања цијене превоза. Искрено се надам да је цијена нафте достигла максимум и да ће Влада коначно кренути да смањује акцизе јер су оне ужасно велике. Не могу да вјерујем да су на оволике плате тако велике акцизе – навео је Аливодић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:27