Електрична возила - троколице, Чистоћа доо / - ПГ биро
26/07/2021 u 11:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Чистоћа модернизуjе механизациjу као допринос очувању животне средине

Нова возила доприносе и очувању животне средине, с обзиром на то да jе риjеч о возилима на електрични погон. Троколице ће, према плану, бити коришћене у Староj вароши, центру града и парк шуми Горица

За потребе обављања редовних активности, градско предузеће “Чистоћа” доо набавило jе три нова теретна електрична возила - троколице. Нова возила, поред значаjног унапређења рада овог привредног друштва, доприносе и очувању животне средине, с обзиром на то да jе риjеч о возилима на електрични погон. Троколице ће, према плану, бити коришћене у Староj вароши, центру града и парк шуми Горица.

Подсjећамо, градско предузеће „Чистоћа” доо већ посjедуjе електрочистилицу и електрични мобилни усисивач, коjи се користе за редовно чишћење и одржавање jавних површина, те ово представља наставак улагања у опрему на електропогон.

image

Електрична возила - троколице, Чистоћа доо

- ПГ биро

Градско предузеће „Чистоћа“ доо наставља да води редовну бригу о хигиjени jавних површина у Главном граду. Током викенда организовано jе и више акциjа чишћења, те су саниране проблематичне локациjе на подручjу Општине у оквиру Главног града - Голубовци. Уклоњен jе непрописно одложен отпад у селима Горичани, Анови, Дубрава – Зета и Трешњица, као и у селима Љаjковићи, Митровићи, Бериславци, Српска и Биjело Поље. Такође, акциjа чишћења организована jе и на Циjевни.

Апелуjемо на грађане да комунални и друге врсте отпада одлажу на за то предвиђена мjеста и на таj начин даjу своj допринос очувању животне средине.

Подсjећамо, мобилно рециклажно двориште омогућава грађанима да сваког дана, од 9 до 19 часова, правилно одлажу отпад коjи продукуjу у своjим домаћинствима. Тренутна локациjа мобилног рециклажног дворишта jе у улици Новака Милошева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 12:40