Vladislav Dajković / - SLOBODNA CRNA GORA
22/08/2023 u 09:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković će primati građane Podgorice svakog radnog dana

- Srećan i zadovoljan građanin uvijek znači jedno – srećan i zadovoljan grad, naglasio je on

Služba za građane obavještava građanke i građane Podgorice da će vršilac dužnosti rukovodioca službe Vladislav Dajković primati stranke svakog radnog dana u prostorijama Službe za građane koje se nalaze u zgradi Skupštine Glavnog grada, Njegoša ulica 20.

 Dajković je kazao da Služba za građane predstavlja najvažniju kariku, odnosno posrednika između građana i Glavnog grada. - - vSmatram da je važno upoznati građanke i građane sa procedurama koje im mogu biti od pomoći pri rješavanju nekog infrastrukturnog, komunalnog i bilo kojeg drugog problema – a da je u nadležnosti Glavnog grada. Moj cilj kao novog  rukovodioca Službe za građane (nekadašnjeg Građanskog biroa) jeste da izvršimo i određenu reformu naše službe kako bi što bolje, proaktivnije i agilnije mogli da odgovorimo na upite, zahtjeve i molbe naših sugrađanki i sugrađana - naveo je on.

Dajković je istakao da je svjestan da niko nema čarobni štapić koji može riješiti sve probleme, ali je, kako je istakao. siguran da mogu ljudski i profesionalno pokušati da pomognu sugrađanima – ukoliko je to u nadležnosti Glavnog grada, a samim tim i Službe za građane.

- Srećan i zadovoljan građanin uvijek znači jedno – srećan i zadovoljan grad,  zaključio je Dajković.

Razgovor sa rukovodiocem, ali i sa službenicima Službe za građane moguće je zakazati na nekoliko načina: popunjavanjem obrasca na šalteru Službe za građane u holu zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa broj 20 putem broja telefona +382 20 482 052 putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ipak, kao najbolji i najbrži vid komunikacije predlažu korišćenje Građanskog servisa koji automatski prosleđuje prijave, upite, zahtjeve i druge dopise građana nadležnim gradskim službama i preduzećima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 23:49