/ -
25/10/2024 u 14:05 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dajković: Doniraću platu za kupovinu drva

Dajković je prošle godine započeo akciju "Nema zime" koja je podrazumijevala obezbjeđivanje drva za ogrijev porodicama koje nijesu u mogućnosti da ih obezbijede

Rukovodilac Službe za građane i predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković doniraće svoju platu za kupovinu drva ugroženim porodicama. Dajković je prošle godine započeo akciju "Nema zime" koja je podrazumijevala obezbjeđivanje drva za ogrijev porodicama koje nijesu u mogućnosti da ih obezbijede.

– Nastavljamo sa akcijom "Nema zime" koju smo započeli prošle godine, posredstvom Službe za građane kojom rukovodim. Tokom prošle zime, uspjeli smo da isporučimo drva za dvadeset podgoričkih porodica, a ove godine vjerujem da će taj broj biti veći. Ipak, zbog otežanih procedura i socijalnih davanja u okviru insititucija Glavnog grada, odlučio sam da doniram svoju platu kako bi ugrijali makar neke porodice. U razgovoru sa nadležnim Sekretarijatom za finansije ću predložiti formiranje gradskog fonda koji će služiti isključivo za obezbjeđivanje drva za ugrožene porodice na nivou Glavnog grada, naravno u skladu sa njihovim socijalnim kartonima. Od svih pompeznih predizbornih obećanja koja smo imali priliku nedavno da čujemo svi su pričali o velikim projektima i investicijama, a malo ko o čovjeku, običnom čovjeku sa svojim mukama i problemima. Na nama je, kao Službi za građane, da to ispravimo - saopštio je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. oktobar 2024 14:06