Прослава Дана школе / -Александар Вукићевић
25/12/2021 u 16:06 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дан ОШ „Бошко Радуловић“: Нове генерације могу више и боље

Наша школа је кроз своје дуго постојање изњедрила много значајних имена и вјерујемо да ћемо то чинити и у будућности, рекао је Александар Вукићевић, в.д. директора школе

Основна школа „Бошко Радуловић“ у Команима, jедна од наjстариjих на територији Подгорице, јуче је обиљежила свој дан. Како jе истакао в.д директор Александар Вукићевић, ученици су припремили свечани програм и на таj начин обиљежили оваj дан.

– Наша школа са поносом носи име Бошка Радуловића, а о херојству, чојству и јунаштву народа овог краја говори и спомен плоча у холу наше школе са уклесаним седамдесет једним именом Радуловића, Јовановића, Пејовића и Радоњића, који су за слободу дали свој живот. Наша школа је кроз своје дуго постојање изњедрила много значајних имена и вјерујемо да нове генерације могу више и боље. Данас смо се поклонили и сјенима великана, првака и слободара Суле Радевог, утемељитеља школства у Команима – наводи Вукићевић.

У школи истичу доброчинство Вукмана Булатовића који им несебично помаже.

– Вукман Булатовић је финансијски помогао одржавање данашње свечаности и пружио прилику да ђацима уљепшамо ове празничне дане у сложеној пандемиској ситуацији. У складу са финансиским могућностима, наставићемо да улажемо у овај наш храм знања, јер нема вреднијег ресурса од младих људи – нагласио је Вукићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:28