/ фото дпс
31/08/2021 u 19:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Голубовци: Филм Демократа о постигнућима исто је што и кућни снимак са породичног окупљања

Као дио актуелне власти на државном, своју бригу о грађанима Зете најбоље су доказали када су Буџетом за 2021. годину опредијелили читавих нула еура за капиталне пројекте, наводе они

Клуб одборника ДПС Општине у оквиру Главног града Голубовци саопштио jе да је клуб одборника Демократа опет  био "вриједан, али не у пружању конкретне помоћи грађанима Зете, већ овог пута у бројању секунди у филму у којем се појављују пројекти са овог подручја".

- Као дио актуелне власти на државном, своју бригу о грађанима Зете најбоље су доказали када су Буџетом за 2021. годину опредијелили читавих нула еура за капиталне пројекте на територији ГО Голубовци. Насупрот томе, Главни град је за 2021. годину предвидио улагања у износу 2.533.000 еура. Но, Демократе се ту нијесу зауставиле, па су дозволили укидање подстанице Завода за хитну медицинску помоћ Голубовци, те редуковање броја љекара у тамошљем Дому здравља. Своју бригу о пољопривредницима, такође су демонстрирали на државном нивоу, али од толико славних дјела актуелне државне власти, није ни чудо што су то заборавили поменути у тексту. Пажњи Демократа измакла је чињеница да се Средња стручна школа Голубовци помиње у филму, јер је партнерски изграђена са Главним градом, будући да је су земљиште уступили за реализацију овог пројекта. Такође уступили су још парцела на територији Подгорице, али актуелна власт није сигурна шта са њима треба радити, па изградња објеката васпитно-образовних установа још не отпочиње- навели су они.

Како су навели, "заборављајући да помену 33 километра асфалтираних путева, преко 30.000 метара водовода, нова игралишта, полигоне, Дневни центар, те нову капелу, пут Голубовци - Матагужи, као и многе друге пројекте, Демократе се осврћу на секунде трајања филма и то им је једина легитимација за оно што говоре".

- Питамо да ли се Демократе поносе износом који је на државном нивоу издвојен за Зету из чувеног, "експертског" буџета на који су грађани Црне Горе чекали мјесецима? Међутим, иза нас стоји рад и конкретни резултати који су нам и омогућили да оно што смо радили прикажемо, а материјала имамо толико да би могао трајати читав један дан. Иза неких других политика и представника тих политика стоји запошљавање по дубини, непотизам, популизам, шовинизам... Зато им поручујемо да, заједно са коалиционим партнерима сниме филм о својим постигнућима на државном нивоу, који ће вјероватно личити на кућни снимак са окупљања породице и пријатеља- кажу из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:33