Пут ка Матагужима пун рупа / -архива
26/01/2022 u 14:27 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Пејовић за пут Голубовци - Матагужи нестручно критикује

За само мало више од годину њихове владавине на државном нивоу, можемо сваки дан само да додаjемо нове цртице на списак нереализованих проjеката, кажу из ДПС-а Зете

Ниjе jедноставно разумjети двоструке, па чак, и троструке стандарде коjе Демократе баштине када критикуjу изостанак или парциjалност реализациjе проjеката на нивоу Зете, а гласа не пуштаjу или стаjу у одбрану тоталне блокаде и колапса свих оних проjеката коjи су блокирани управо са нивоа државне власти чиjи су они конституент, саопштили су из Општинског одбора ДПС-а Зете, одговарајући на тврдње Новице Пејовића, одборника Демократа у СО Голубовци да тужилаштво мора да испита изградњу пута Голубовци-Матагужи.

– Инфраструктурни проjекти стали су на нивоу циjеле државе, а да Демократе, по том питању, нит зборе нит роморе. Али гле чуда, у Зети jе у кашњењу реализациjа jедног проjекта и то треба да засиjени све оне проjекте вриjедне стотине милиона коjе су управо они блокирали. Иако добро знаjу, разлоге кашњења проjекта, а то jе интерес становника овог диjела Зете. Можда би одборник Пеjовић боље разумио проблематику да jе у претходне три године, макар jедном био на некоj jавноj расправи гдjе би могао од стручних људи да чуjе оно, што нестручно и по налогу кампање, зна да критикуjе – кажу из ДПС-а.

Они наводе да Демократе имаjу могућност да кумулативно наброjе оно што је Општина урадила у протеклих неколико година.

– За само мало више од годину њихове владавине на државном нивоу, можемо сваки дан само да додаjемо нове цртице на списак нереализованих проjеката, изневjерених обећања, неиспуњених очекивања и уништених потенциjала. Ако сте овако кренули у одбрану фотеља или кампању осваjања нових на локалном нивоу, боље да се запитате што се ви то урадили за Зету са државног нивоа у протеклих годину ипо него да набраjате што се са нивоа локалне управе реализовало или дjелимично реализовало у протеклом периоду. То ће сигурно бити реализовано у будућности, без ваше "помоћи" – наводе из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:19