/ -
05/09/2023 u 17:37 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Zeta: Tuđa zastava na jarbolu ispred Opštine

Godinu dana je prošlo i ne može se reći da gradska uprava nije uradila ništa. Uspjela je da sruši sopstvenu koaliciju, smijeni predsjednika Skupštine, postavi tuđu zastavu na jarbol ispred zgrade opštine..., saopštili su iz DPS-a Zeta

Da su nebulozna pravdanja predsjednika Opštine Zeta Mihaila Asanovića, o nesporazumu oko zabrane kićenja zetskog dijela bulevara povodom državnog praznika bila obična farsa potvrđuje i nedavni čin isticanja trobojke ispred zgrade opštine, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS-a Zeta.

– Godinu dana je prošlo i ne može se reći da gradska uprava nije uradila ništa. Uspjela je da sruši sopstvenu koaliciju, smijeni predsjednika Skupštine, postavi tuđu zastavu na jarbol ispred zgrade Opštine... Sa druge strane, ono što nijesu uspjeli јe da formiraju sopstvene organe, riješe probleme sa Glavnim gradom, očiste Zetu od smeća, srede puteve, krenu bilo šta da rade. U krajnjem, nakon svega, nijesu uspjeli ni da ponište priznanje Kosova u lokalnom parlamentu. Bez obzira na politička i druga uvjerenja, sigurni smo da ovakav rad nove vlasti najbolje osjećaju i percipiraju mudri građani Zete i da će pravi sud o svemu tome najbolje dati oni sami – navode iz DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 15:15