Станари траже помоћ од надлежних / -Архива
22/10/2021 u 07:59 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град понудио Влади парцелу као рјешење за станаре из Улице 4. јула

Градоначелник нам је саопштио да је за рјешавање нашег проблема задужено Министарство финансија и Влада, али да они желе да помогну на начин што би дали парцелу и ослободили инвеститора од комуналија, казао је Стругар

Главни град ће понудити Влади парцелу на којој би се могао саградити објекат за 16 породица из Улице 4. јула које ће морати да се иселе из објеката који су некада припадали фирми Дрина из Горажда јер је земљиште продато. Овај предлог јуче је представницима породица изнио Иван Вуковић, градоначелник Подгорице.

–Градоначелник нам је саопштио да је за рјешавање нашег проблема задужено Министарство финансија и Влада, али да они желе да помогну на начин што би дали парцелу и ослободили инвеститора од комуналија како бисмо ми добили кров над главом. Он нам је саопштио да морају државне институције да се покрену и да Влада ургира да се проблем ријеши. Градоначелник нам је саопштио да желе да помогну те да ће упутити допис Влади са предлогом. Ми смо задовољни исходом састанкa и надам се да ће наш проблем бити ријешен – рекао је Иво Стругар, становник из овог насеља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:42