Излет у Рогамима / - фото: Подгорица.ме
02/08/2021 u 11:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Главни град: За наjстариjе суграђане организован излет у Рогамима

Излету су се придружили и секретар Секретариjата за социjално старање Иван Терзић и координатор Комисиjе за заштиту и унапређење здравља грађана Подгорице др Небоjша Каварић

Секретариjат за социjално старање Главног града организовао jе jеднодневни излет на плажи у Рогамима за наше наjстариjе суграђане. Двадесет корисника услуге „Помоћ и њега у кући“, заjедно са геронто домаћицама, уживало jе на плажи коjа представља jедно од омиљених излетничких мjеста у нашем граду, саопштено је из ПГ Бироа.

Међу присутнима био jе, како наводе, и jедан од наших наjстариjих суграђана, господин Зариjа Вукашиновић, борац ИВ црногорске пролетерске бригаде и jедини живи учесник чувене битке на Љубином гробу. Дружење jе употпунило и обиљежавање 86. рођендана кориснице Наталиjе Мићовић.

Излету су се придружили и секретар Секретариjата за социjално старање Иван Терзић и координатор Комисиjе за заштиту и унапређење здравља грађана Подгорице др Небоjша Каварић. Такође, за све присутне било jе обезбиjеђено пригодно освjежење и храна.

Из Главног града подсјећају, да је услуга “Помоћ и њега у кући” већ годинама представља препознатљиви социjални сервис Главног града намиjењен стариjим особама, коjим jе свакодневно обухваћено преко 120 грађана Подгорице стариjе животне доби.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 21:04