Перица Турковић потписује петицију / -Архива
27/10/2021 u 07:18 h
Nataša Spaić, Milica VujisićNataša Spaić, Milica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грађани Старог аеродрома траже новац за наставак градње Змај Јовине улице

Потписивање jе почело 25. октобра. Надамо се да ће нам надлежни изаћи у сусрет и да ће наставити радове јер је то у интересу свих грађана, каже Ален Реџепагић, в.д. секретара МЗ Стари аеродром

Почело је потписивање петиције којом грађани Старог аеродрома траже наставак изградње Змај Јовине улице. Петиција ће бити упућена Министарству финансија и социјалног старања од којег становници насеља траже да обезбиједи новац за наставак градње. Вршилац дужности секретара МЗ Стари аеродром Ален Реџепагић каже да ће тачан број потписа објавити током наредне седмице.

image

Ален Реџепагић

-Архива

– Група грађана из Змаj Jовине улице обратила се МЗ Стари аеродром захтjевом за покретање петициjе за наставак и завршетак радова на саобраћајници. Могу рећи да су грађани с правом незадовољни jер је доведена у питање безбjедност ученика ОШ "Павле Ровински" као и стариjих грађана. Имали смо случај гдје се дјевојчица повриједила. Напомињем, грађани су самоинициjативно покренули потписивање петициjе и тражили да се омогући њено потписивање и у просториjама мјесне заједнице. Ми смо, наравно, удовољили њиховом захтjеву. Потписивање jе почело 25. октобра, влада велико интересовање и оно се повећава из дана у дан. Надамо се да ће нам надлежни изаћи у сусрет и да ће наставити радове јер је то у интересу свих грађана – рекао је Реџепагић.
Међу онима који су потписали петицију је Јосип Чавловић.

image

Јосип Чавловић

-архива

Петицију сам потписао прије свега због дјеце. Имали смо случајева да нам дјеца упадају у шахте, а да не причамо о инфраструктури која нас гуши да не можемо да радимо. Улице Змај Јовина и Вељка Влаховића су жиле куцавице. Петиција је замолница за власт, ово нема везе са политиком и тражимо да се заврши што је започето – рекао је Чавловић.

У ред за потписивање петиције стао је и Перица Турковић.

– Ако нема пара за ову улицу онда не знам за шта новца има. То ће остати грађанима, овдје политике нема – навео је Турковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:14