/ Фото: Фејсбук
18/07/2021 u 16:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Графити "За Југославију" осванули у ПГ, Вуковић се буни: Ово је примитивизам

Просто не могу да разумијем овај степен безобзирности и безобразлука, каже градоначелник

Графити "За Југославију, за Сарајево" осванули су на недавно реновираној згради у Улици 13. јула, у Подгорици, а поводом тога се на Фејсбуку огласио градоначелник Подгорице Иван Вуковић, коментаришући овај, како каже, безобезобзирни поступак несавјесних грађана.

- Ни као градоначелник, ни као грађанин, просто не могу да разумијем овај степен безобзирности, да не кажем – а требало би – безобразлука - опомиње Вуковић.

image

Вуковић

Фото: ПГ Биро

Он је казао да су локална предузећа изузетним напорима на високим температурама, покушавају да уљепшају изглед Главног града.

- Захваљујући колегама из Агенција за становање доо Подгорица, које љето проводе радно, неријетко и на температурама близу 40, велики број стамбених објеката у дијелу града Преко Мораче добио је, послије дуго дуго времена, ново рухо - поручује Вуковић.

Kако је истакао и онда се дешавају овакве ствари.

- Апелујем на суграђане да своје емоције, политичке ставове или што год ово било, артикулишу на цивилизован начин. У конкретном случају, од Управе полиције затражићемо и снимак с оближње сигурносне камере - објавио је Вуковић на Фејсбуку. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 02:06