OLIVERA INJAC - FOTO: MIĆKO VUJISIĆ / -OLIVERA INJAC - FOTO: MIĆKO VUJISIĆ
22/12/2023 u 15:34 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Injac: Klikovac ne govori istinu

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac navela je da iz skupštinske procedure povlači predlog odluke o zaradama lokalnih službenika i namještenika u Glavnom gradu jer se ona mora cijeniti u kontekstu odluke Ustavnog suda

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac navela je da iz skupštinske procedure povlači predlog odluke o zaradama lokalnih službenika i namještenika u Glavnom gradu jer se ona mora cijeniti u kontekstu odluke Ustavnog suda od 14. decembra ove godine kojom su ukinute određene odredbe Zakona o zarada zaposlenih u javnom sektoru. U obraćanju predsjednici Skupštine Jeleni Borovinič Bojović je navela i da se u kontekstu povlačenja mora imati u vidu inicijativa odborničkih klubova koja je poslata upravo danas.

Ona je u objavi na mreži X napisala da moli Stefana Ćulafića, odbornika DPS-a, da "skrenete pažnju vašem kolegi Andriji Klikovcu da kao i više puta do sada ne govori istinu".

Ranije tokom dana Klikovac je objavio "uspjeli smo da zaustavimo gradonačelnicu Injac u namjeri da umjesto poklona za praznike zaposlenima u Glavnom gradu sanji zarade".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 03:02