Sjednica Glavnog Grada, Olivera Injac / -
12/08/2023 u 18:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Injac: Otklonjena veća količina otpada u Maslinama, biće sanirane i druge kritične tačke

Apelujem na građane da nam ukažu na ovakve i druge eventualne probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale, poručila je Injac

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac je, govoreći o situaciji sa odvozom smeća u glavnom gradu, kazala da je otklonjena veća količina otpada u Maslinama, kao i da će biti sanirane kritične tačke i u drugim naseljima.

Ukazala je da su, po preuzimanju vlasti, zatekli brojne probleme u gradskom preduzeću "Čistoća".

"Ohrabruje što entuzijazam i motivacija radnika operative Čistoće ne posustaju. Na terenu su redovno i saniraju probleme otpada na brojnim lokacijama. Aktivno rade za čistiji grad svih nas", napisala je Injac na društvenoj mreži Iks, ranije poznatoj kao Tviter.

Osim ustaljenih aktivnosti na odvozu otpada shodno dinamičkim planovima, dodaje, na lokacijama koje su prepoznate kao kritične se reaguje u najkraćem roku, kako bi stanje higijene bilo na što boljem nivou.

"Težimo da naš grad bude ljepši i čistiji. Mobilni timovi obišli su većinu lokacija. Otklonjena je veća količina otpada u naselju Masline, nakon čega će biti sanirane i ostale kritične tačke u drugim naseljima. Apelujem na građane da nam ukažu na ovakve i druge eventualne probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale", zaključila je gradonačelnica Podgorice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:54