Иван Копитовић / -
27/08/2023 u 12:34 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivan Kopitović (PzP): Ispitati povjerenje Oliveri Injac

Razočaran i duboko povrijeđen zbog novonastale situacije ne želim da više ni na jedan način da dajem legitimitet ovakvom bezakonju, samovolji i harakiriju mandatara Milojka Spajića, pozvaću moje kolege da napuste vlast, poručio je Ivan Kopitović

Funkcioner Pokreta za promjene i član Odbora direktora Sportskih objekata Ivan Kopitović, pozvao je odbornike da što prije predaju inicijativu za provjeru povjerenja gradonačelnice Podgorice Olivere Injac.

– Razočaran i duboko povrijeđen zbog novonastale situacije ne želim da više ni na jedan način da dajem legitimitet ovakvom bezakonju, samovolji i harakiriju mandatara Milojka Spajića, pozvaću moje kolege da napuste vlast. Obavezu nemamo više ni prema gradskom rukovodstvu, pozivam članove odbora direktora gradskih firmi da ne daju legitimitet gradskoj vlasti i da uzmu učešće samo na sjednicama koje su u interesu radnika. Proces koji počinje biće bolan i mučan. Crna Gora ulazi u period destabilizacije i pogoršanja situacije u društvu. Puna podrška za kolege Andriju Mandića i Milana Kneževića, na njihov poziv spremni smo da pružimo adekvatan odgovor. Poziv odbornicima da što prije predaju inicijativu za provjeru povjerenja profesorice sa Univerziteta Donja Gorica Olivere Injac – poručio je Kopitović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 21:23