Sporski centar Morača / -
17/09/2024 u 15:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kopitović: I po nazivu sada imamo evropsku sportsku arenu

Ako ste pošli malo po Evropi znate da imamo Volkswagen arenu, Etihad stadion, Štark arenu u Beogradu i mnoge druge, pa još ne čuh nikog iz Bakingemske palate recimo da je govorio o ugroženosti države od strane šeika Bin Zajeda i njegove inicijative o promjeni imena stadiona u Mančesteru, kazao je Ivan Kopitović, član odbora direktora Sportskih objekata

Njegov odgovor uslijedio je na inicijativu Andrije Klikovca, odbornika DPS-a, koji je kazao da će Skupštini Glavog grada uputiti inicijativu da se SC "Morača" vrati naziv. SC "Morača" je brendiranjem postao "MTEL dvorana".

– Kada pomenete menadžment ili direktora Sportskih objekata, prvo stanite pa razmislite koga ste vi i vaši sljedbenici postavili prije nego je došlo do smjene vlasti u Podgorici. Tamo ste postavili Vojkana Markovića i par njegovih saradnika na ključnim pozicijama koji su spržili i teren pod Goricom kojem niste bili u stanju 11 godina podlogu da promijenite, a spržili su poprilično i firmu o kojoj ste se sad sjetili da pišete. Poslije toliko godina koliko se nekadašnji policijski inspektor i stručnjak za bezbjednost, sport i rasade korova nalazio u toj firmi niste bili u stanju da ofarbate pres salu, udostojite teren na kojem igra reprezentacija makar malo ljepše slike koja se prenosi tokom kvalifikacionih mečeva naše reprezentacije. I da se razumijemo, nisu imali kad jer je moralo biti mjesta i apanaža za saradnike, za stručnjake za bezbjednost, predsjednike lovačkih društava i specijalce koji su mislili da će da arče dovijeka - kaže Kopitović.

A zatekli smo kaže prvi dan blokiran račun i tužbe od Vodovoda, Elektroprivrede i mnogih drugih.

Kopitović kaže da mu je žao ako Klikovcu smeta ime brenda kakav je MTEL.

– Možda bi zaćutali da je pored Bemaks arene sada Geneks dvorana, a da bazen ime dobije po Petrosu Statisu ili Taksinu Šinavatri - kaže Kopitović.

Vaša inicijativa, navodi dalje, će proći kao i sve do sad, jer ništa nije urađeno bez znanja čelnika Glavnog grada, tako da za sve šta radimo imamo punu podršku onih koji su nas izabrali na prethodnim izborima.

–A ovaj pokušaj narušavanja imidža i stvaranja loše klime neće otjerati naše prijatelje iz Beograda jer su oni prošli trnoviti put da bi sada sa ponosom mogli reći da zaista jesu brend, ne samo u Srbiji, već kao što vidite a i rezultati pokazuju i u Crnoj Gori - kazao je Kopitović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 15:04