/ -
11/06/2024 u 11:44 h
Nataša Spaić- Mićko VujisićNataša Spaić- Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kuči traže bolje vodosnabdijevanje ljeti

Probleme sa kojima se suočavaju stanovnici Kuča saslušao je Andrija Babović, sekretar za komunalne poslove, a posjeta je organizovana u sklopu projekta "Glas zajednice"

Poboljšanje vodosnabdijevanja tokom ljetnjih mjeseci za sela Lijesta, Ducici, Koći, Gornji Medun, Donji Medun i Sjenice jedna je od sugestija koju su Andriji Baboviću, sekretaru za komunalne poslove iznijeli stanovnici Kuča. Babović je posjetio Kuče u sklopu projekta "Glas zajednice" koji je pokrenuo Sekretarijat za komunalne poslove sa ciljem da pomognu građanima u rješavanju komunalnih problema.

Da je neophodno poboljšanje vodosnabdijevanja ukazao je Radenko Mijović, iz sela Liješta.

– Imamo problem sa snabdijevanjem vodom u ljetnjim mjesecima. Bazen sa kojeg se snabdijevaju sela je 150 kubika i to je malo. Da se napuni vodom uz pomoć pumpi potrebno je 17 sati, a kada se pusti voda za tri sata se isprazni. Smatram da treba odvojiti i napraviti poseban vod do Dučića za sela Gornji Medun, Donji Medun i Sjenice – rekao je Mijović.

Sekretar za komunalne poslove Andrija Babović saopstio je da će uputiti zahtjev direktoru Vodovoda kako bi mještani Kuča iznijeli problem.

– Poslaćemo urgenciju preduzeću da održi sastanak sa vama jer mi vršimo nadzor nad njima. Vodovod posluje sa gubitkom, a veliki su i gubici na mreži. To su ogromne investicije – naveo je Babović.  

Babović je predstavljajući projekat "Glas zajednice" saopštio da od građana žele da čuju o problemima koji ih opterećuju. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 16:11