/ -
18/07/2022 u 16:10 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Manifestacija školski sportski raspust počinje 20. jula

Program će trajati mjesec dana, a organizuje ga Sekretarijat za kulturu i sport za predškolce i osnovce

Manifestacija šesti Školski sportski raspust za predškolce i osnovce koju organizuje Sekretarijat za kulturu i sport počinje 20. jula. Kako su iz Sekretarijata istakli manifestacija će trajati mjesec dana, a obuhvataće seriju sportskih aktivnosti na pet lokacija u gradu, kojima će od 1. avgusta biti pridružena i šesta.

– Cilj je da se djeci razvije ljubav prema sportu, te ih usmjeri ka zdravim stilovima života i aktivnom provođenju slobodnog vremena. Svi ponuđeni sadržaji su besplatni, a aktivnosti se organizuju uz nadzor i koordinaciju profesora fizičkog vaspitanja. U inat ljetnjoj vrelini, Školski sportski raspust iz godine u godinu budi sve veće interesovanje naših najmlađih sugrađana, čije su zadovoljstvo i osmjesi potvrda kvaliteta i svrsishodnosti ovog projekta – naveli su iz Sekretarijata.

Ponedjeljakom, srijedom i petkom program će biti organizovan u Avanturističkom parku na Gorici od 9 do 11 časova, a otvorenom fudbalskom terenu u SC Morača i trim stazi, 13. jul od 19 do 21 sati. Od 19 do 21 čas manifestacija će biti organizovana u Tološkoj šumi, na trim stazi utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Školski sportski raspust srijedom i petkom se organizuje na Zlatici u balon sali kod Trim staze od 8 do 10 i od 19 do 21 čas. Od 1. do 30. avgusta program samo za predškolce biće održavan u Smart gym u Capital plazi, dok će termini biti naknadno saopšteni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 13:44