Протест грађана / - А.Д.
15/06/2021 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мјештани Старог аеродрома и Коника поручују: Настављамо протесте

Влада Црне Горе и Министарство финансиjа и социjалног старања нас замаjаваjу причом да су они платили све до сада, а одговор шта ће бити даље вjероватно никада нећемо добити - истичу грађани

Становници Старог аеродрома и Коника поново су блокирали саобраћаj на кружном току у близини Лук оил пумпе незадовољни сада одговор који су добили да ли ће у државном буџету бити обезбиjеђена средства за наставак градње Булевара Вељка Влаховића и Змаj Jовине улице.

- На наше упорне тврдње да се у буџету за 2021. годину ниjе планирало довољно новца за булеваре на Старом аеордрому, Влада Црне Горе и Министарство финансиjа и социjалног старања нас замаjаваjу причом да су они платили све до сада, а одговор шта ће бити даље вjероватно никада нећемо добити - истичу грађани ова два подгоричка насеља.

image
- приватна архива

Најављују да ће протесте организовати све док не добију конкретно обећање да ће бити издвојена средста из буџета и да ће се прекинути радови завршити.

image
- приватна архива

- До тада ће траjати протести. Jавности достављамо немушти одговор Владе као и наше ново питање. Jавност треба да буде информисана, а Влада увjерена да блокаде саобраћаjница могу одмах да престану, а исто тако могу да се врате и шатори - истичу огорчени грађани.

Б.Г.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:33